torstai, huhtikuu 25, 2019
Suomen Ilmailumuseo
Osoite:
Tietotie 3, Vantaa

Helmikuun kuukausikokous pidetään keskiviikkona 8.2. alkaen klo 18:00 Suomen ]lmailumuseolla, Tietotie 3,
Vantaa (HelsinkFVantaa -lentoaseman läheisyydessä). Pääsemme tutustumaan oppaan johdolla museon noin B0
lentokonetta kattavaan näyttelyyn. Esillä myös runsaasti muuta ilmailuun liitwää materiaalia, kuten moottorei-
aiheisia kirjoja. leluja, postikortteja, lennokkeja, pienoismalleja yms. Museokäynnin yhteydessä voi nauttia Caf6
Cockpitin tarjonnasta omalla kustannuksella.
kahvilapalveluiden maksuista vastaa jäsen itse.

Helmikuun kuukausikokous pidetään keskiviikkona 8.2. alkaen klo 18:00 Suomen Ilmailumuseolla, Tietotie 3,Vantaa (Helsink-Vantaa -lentoaseman läheisyydessä). Pääsemme tutustumaan oppaan johdolla museon noin 80 lentokonetta kattavaan näyttelyyn. Esillä myös runsaasti muuta ilmailuun liittyvää materiaalia, kuten moottoreita, potkureita, mittareita ja pienoismalleja. Lisäksi museon yhteydessä museomyymälä, jossa myydään ilmailu-aiheisia kirjoja. leluja, postikortteja, lennokkeja, pienoismalleja yms. Museokäynnin yhteydessä voi nauttia CafeCockpitin tarjonnasta omalla kustannuksella.

HAK ry. kustantaa jäsenille museon sisäänpääsyn sekä oppaat museokierrokselle. Museomyymälän sekä kahvilapalveluiden maksuista vastaa jäsen itse.