Text Size
tiistai, tammikuu 22, 2019
Uutiset

Uutiset

Humber Hawk 1952

humber_hs

HAK:n jäsenen 1952 Humber Hawkin video Helsingin Sanomien Autotallien aarteet -sarjassa

Olavi Virtakin lauloi aikoinaan Dallape-bussin penkeillä

dallape-sisu_video

Helsingin sanomien video Dallape-Sisun käynnistä Malmin lentoasemalla

Museoautotarkastaja tuntee vanhan kromin

Unionimedia on julkaissut videon, jonka päähenkilönä on HAK:n museoautotarkastaja Martti Peltonen. Videolla hän kertoo mm. omasta urastaan, mistä sai kipinän museoautojen pariin  ja mitä autoa näkee tarkastuksissa eniten. Peltonen on myös Helsingin Insinöörien jäsen. Video on kuvattu HAK:n kesäkuun museokatsastustilaisuudessa A-katsastuksen Vantaan toimipisteessä 5. kesäkuuta 2013.

Kuvaa klikkaamalla avautuu uusi ikkuna tähän Vimeo-sivustolla olevaan videoon.

museotarkastaja_video

Museoajoneuvopäivä 8.6.2013

HAK r.y järjesti jäsenilleen museoajoneuvojen kokoontumisen Helsingin Rautatientorilla 8.6.2013. Paikalle saapui yli kaksikymmentä autoa. Yleisöä oli paikalla runsaasti tutustumassa kalustoon ja erityisesti kerhon Sisu sai osakseen ansaittua ihailua. Tapahtumasta tuli paikalla olleilta runsaasti positiivista palautetta, joten yritämme kokoontua myös ensi vuonna samassa paikassa. Kiitos kaikille paikalle saapuneille, ilman teitä tapahtuma ei olisi ollut mahdollinen.

hak_museoajoneuvopaiva_2013_1_s

Lue lisää...

MA-tarkastuspaikka vaihtuu huhtikuusta 2013 alkaen

Tulemme vaihtamaan museoajoneuvotarkastuspaikkaa eli yhteistyö SVT:n kanssa loppuu. Maaliskuun tarkastukset keskiviikkona 6.3. suoritetaan vielä vanhassa paikassa Konalassa osoitteessa Ruosilantie 11, Helsinki. 

Uusi tarkastuspaikka on A-Katsastus Kehä III Tuupakassa osoitteessa Juhanilantie 2, Vantaa. Aika on edelleen kuten ennenkin, eli joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00 alkaen.

Tarkastukset uudessa paikassa alkavat huhtikuussa ja ensimmäinen ilta uudessa paikassa on siis 3.4. Kannattaa myös huomioida että toukokuun MA-tarkastuspäivä on siirretty keskiviikkona olevan Vapunpäivän takia torstaille 2.5.

Myydään tarvikevaraosia

Yhdistyksemme on saanut kuluneen kesän aikana varaosa- ja tavaralahjoituksia Motonetiltä ja Hessumobiililta. Hessumobiilin lahjoittamat tarvikkeet jaettiin Kulttuuriajoissa palkintoina. Tässä lista Motonetilta saamistamme varaosista, jotka myydään kerhon jäsenille jäsenhintaan (n. -60%).

Tiedustelut Risto Koivumäki puh: 0400 - 401 254

Lue lisää...

Sivu 2 / 2

2
Seuraava
Loppuun

Viikon video