perjantai, elokuu 23, 2019

Entisöinnin laatukilpailu

Iltajuhla

Pöytävaraus kerhon/yhdistyksen pöytään :: Kirjoita kerhon/yhdistyksen nimi

Laske osallistumismaksun suuruus ajoneuvon ja henkilömäärien mukaan ja suorita maksu ohjeiden mukaan.

Valokuvan lähetys

HUOM! Lähetä ajoneuvostasi digikuva ajojulkaisua varten sähköpostilla: toimisto@sahk.fi. Muista mainita osallistujan nimi.

Mikäli osallistut Retkeilyajoihin samalla ajoneuvolla kuin 2015 tai sen jälkeen riittää, kun ilmoitat autosi rekisteritunnuksen. Kuva löytyy arkistosta, voit halutessasi toki lähettää uuden kuvan.

Maksutiedot

Maksu suoritettava viimeistään 7.5.2019 Helsingin Seudun Automobiiliklubi ry:n/HAK ry:n tilille: FI23 1018 5000 2190 11. Maksun viestikenttään merkintä ”KULTTUURIAJO” ja osallistujan nimi. Osallistumismaksuun sisältyy ajomerkki, ajomateriaali, aamukahvi ja lounas.

Mikäli lähetyspainike ei tunnu toimivan niin tarkista että olet täyttänyt kaikki vaadittavat kentät.